Na mijn fantastisch Duitsland avontuur moest ik helaas weer terug naar Nederland, maar het de druk stond al meteen weer hoog, want ik moest over 5 maanden aan een stage beginnen in het buitenland.

Terwijl ik me kostelijk aan het vermaken was in Duitsland waren mijn ouders lekker op vakantie, en waar waren ze op vakantie, in het prachtige México! Nadat ik daar foto’s van had gezien, van het paradijs op aarde… dacht ik… waarom ga ik geen stage lopen in México!? Dus daar had ik mijn zinnen op gezet en voordat ik het wist, vloog ik met onze Koninklijke Luchtvaart Maatschappij naar midden-Amerika, Vamos!

Ik had een stage weten te regelen in een van de hotels aan het strand van Cancún in de provincie Yucatan in Mexico. Nu denk je… “ja,ja stage lopen in Cancún.. hij heeft echt niets uitgevoerd daar!” – ennnn daar moet ik je dan ook wel gelijk in geven, stage in de titel moet inderdaad eigenlijk tussen aanhalingstekens staan!

Het weer, de stranden, de mensen, het eten… alles was gewoon super. Als ik eraan terug denk dan denk ik aan al die Mexicanen die daar werken en eigenlijk niets hebben, maar ze maken zich nergens druk om en ze zijn blij met wat ze hebben. Daar kunnen wij Nederlands echt nog wel van leren.

Hier nog een kiekje hoe mijn leven er ongeveer uitzag daar:

Cancún Beach 2011

Cancún Beach 2011

Dus mochten jullie nog een paar spaarcentjes over hebben, México is waiting for ya’ll, Arriba, arriba!!

2 thoughts on “Stage in het buiteland

  1. Heey, ik moet vanaf de tweede week van januari 2016 stage lopen in een hotel. Nou lijkt het mij erg leuk om naar Mexico te gaan, zou ik daarom van jou mogen weten in welk hotel je stage heb gelopen (heb je eventueel een e-mail adress)? Ik hoop dat jij mij kan helpen, alvast bedankt! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *