Soms vind ik het ook leuk om gewoon iets anders te schrijven op mijn blog dan over geld verdienen met een website, het is tevens mijn blog, toch? Zoals jullie misschien weten ben ik in het jaar ’89 geboren en is Pokémon Go dus totaal mijn ding. Ik ben ermee opgegroeid en was al jaren op een MMORPG aan het wachten van Pokémon. Waarbij Pokémon Go nu een beetje in de buurt komt.

Anyway, Ik speel nu al een tijdje het spel en zoals de meeste spellen die ik speel, kom ik in een sleur terrecht. Ik wil meer actie, nieuwe Pokémons die ik nog niet heb gezien… maar waar vind je die? Als ik op mijn “radar” kijk en zie een onbende Pókemon op 3 voetstapjes weg van me, dan krijg ik al kippenvel. Voordat ik überhaupt in de goede richting loop is hij alweer verdwenen!

Maar niet getreurd! Er is dus een website waar je kan zien waar welke Pókemons zijn en hoelang ze er nog zijn! Via deze link kan je precies zien waar de Pókemons zich bevinden: Pokevision.com.

Pókemon Go, Pokevision, journey2success.nl

Pókemons in het Vondelpark, Amsterdam

Nu ben ik zelf pas net in de weer aan het gaan met deze website en ik kan je het volgende alwel vast vertellen:
1) Zoals je zelf kan zien, Pókemons spawnen maar gaan ook weer weg – so hurry!
2) De exacte locatie van de Pókemon kan afwijken van de website, maar ze zijn dichtbij!
3) Ook al staan er nog 3 voetstapjes rechtsonder in beeld, hij kan dichterbij zijn dan je denkt. Pokevision is veel nauwkeuriger.

Persoonlijk ben ik dus opzoek naar nieuwe Pókemons die ik nog niet heb, want ik wil mijn Pókedex vol. Helaas kan ik zien via deze website dat er niet zo heel veel zeldzame Pókemons rond lopen in Pokevision. Maar hé, ik ben pas net begonnen met deze website, net zoals jijzelf… so let’s go find them together and gotta catch ‘m all!

Laat even weten of je jouw favoriete Pókemon ook hebt gevonden via deze Pokevision!

– update –

31/7 Momenteel is Pokévision is offline en is onzeker wanneer het weer online komt. Maar niet getreurd, er is altijd weer een nieuwe site online in no-time. Wanneer ik deze gevonden heb dan zal ik deze direct hier online plaatsen.

Deze app verwacht geen schoonheidsprijs maar voor de fanatiekelingen onder ons maakt dat niet uit! Check deze app! en vind nu jouw lievelings Pokémon bij jou in de buurt!

– update –
02/08 Hier een nieuwe link naar het alternatief van Pokevision: Skiplagged – let’s go hunting!

-update-
31/08 Fast Poke Map is de nieuwe site waar je nearby Pokémon kunt zien en je kan ook nog selecteren op welke Pokémon je wil zien.: https:Fast Poke Map

3 thoughts on “Waar vind ik Pokémons in Pokémon Go?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *