I hit a blank wall…

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets heb gepost op mijn blog… sterker nog, het was vorig jaar.
Nu moet ik toegeven dat ik wel vaker impulsieven ideeën heb (zoals het beginnen van een Blog) en dat ik daar dan aan begin zonder al te veel nadenken. Soms pakt het beter uit dan een andere keer.

Zoals jullie misschien al konden raden; “I hit a blank wall” – Ik had geen inspiratie meer wat ik kon schrijven. Sterker nog, na een paar weken niet meer te hebben geschreven, schaamde ik me een beetje. Ik heb zelfs maanden lang mijn eigen website niet meer bezocht. Zonde, zonde en nog eens zonde, want eigenlijk vind ik het gewoon heel leuk om kleine stukjes te schrijven en op onderzoek uit te gaan. Maar toch dat kleine stemmetje in mijn hoofd weerhield mij daarvan. Dat zelfde stemmetje wat iedereen wel kent, als het einde van de maand weer is aangebroken en eigenlijk niet op je bankrekening durft te kijken omdat je teveel hebt uitgegeven. Inderdaad, dat stemmetje hield mij hier ook tegen.

Ik scroll met mijn muis naar de agenda ik zie dat het alweer juni 2016 is. Alweer een jaar geleden dat ik met dit project begon. Het is dus weer tijd om de draad op te pakken en verder te gaan waar ik was gebleven. Zo ook het vertalen van mijn blogs naar het Engels. Ik heb er weer zin in gekregen! Alhoewel het zomer is en dat ik hopelijk meer buiten ben dan binnen, ik verwacht nog genoeg regenachtige zomerdagen dus dat komt allemaal goed!

Dus; stay tuned and be patient, meer content is onderweg!

p.s. Als jullie, mijn beste lezers, graag meer informatie willen over een bepaald onderwerp – laat het me horen!

Hit a blank wall

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *