Online geld verdienen met Enquêtes?

Heel veel mensen googlen elke dag weer hoe je online geld kunt verdienen.
En ja, ook ik heb dit gegoogled, heel vaak zelfs. Voordat ik met deze website begon ben ik eerst op zoek gegaan hoe ik makkelijk en zonder zelf kosten te maken, online geld kan verdienen.

En wat vind je? juist ja, je kan online “makkelijk” geld verdienen met enquêtes in te vullen. De keuze is reuze, er zijn vele websites die deze service aanbieden. Op het eerste moment dacht ik, als er zoveel aanbieders zijn dan moet het wel waar zijn. Dus ik had me ingeschreven. Het duurde dan ook maar enkele seconden voordat mijn e-mail overladen werd met websites waar ik mijn e-mail moest registeren zodat ze mijn enquêtes zouden kunnen sturen.

Toen kreeg ik toch bedenkingen. Ja ik had al gelezen dat je maar een paar centen per enquête kunt verdienen en dat het niet snel gaat, maar toch. Dus ik ben verder gaan googlen. Snel genoeg las ik over al deze mensen die klachten hadden dat ze geld hadden gespaard en niet werden uitbetaald nadat ze tientallen/honderdtallen enquêtes hadden ingevuld. Na nog verdere onderzoek kwam ik er achter dat jij eigenlijk de klant bent, want zij hebben nu jouw e-mail adres en kunnen jou van alles toesturen. Toen had ik me toch maar meteen uitgeschreven omdat het toch allemaal een beetje strange vond.

Maar nu zijn er toch nog een paar websites naar boven gekomen waar je wel normaal een beetje geld mee kunt verdienen. Het is nog steeds geen vetpot maar het is minder dan niets. Binnenkort ga ik een paar websites testen en zal ik vermelden hoe het is verlopen. Of je kan het natuurlijk zelf ook proberen en mij laten weten hoe jouw ervaringen zijn! Check deze websites:

  • PanelWizard
  • Opinieland
  • Toluna

 

Online geld verdienen

One thought on “Online geld verdienen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *