De eerste stappen naar gebruik maken van SEO zijn gemaakt, maar hoe?

Wij gaan verder met onze quest om te kijken hoe je online Xtraverdienen kan.

Gisteren heb ik veel op verschillende forums gelezen over de problemen die ik had en waar ik tegen aan liep.
Dit was eigenlijk allemaal op een reactie waarom Google AdSense mij had geschreven dat ik niet in aanmerking kwam voor hen programma.

Zoals jullie weten, snap ik er op dit moment ook nog allemaal niet veel van, maar dat is dus ook juist het doel van mijn blog.
Beginner –> Junior –> Medior –> Expert (?)

Ik neem overl de tijd voor om alles door te lezen en daarna ga ik weer wat proberen, dus waar kwam ik gisteren achter…?
Nadat ik was rejected door Google AdSense ben ik dus gaan googlen waarom, waarschijnlijk was het kortom gewoon omdat ik niet genoeg content heb en nog niet genoeg mensen die mijn blog volgen (lees hier : geen mensen)

SEO

SEO

Toen ben ik gaan denken… “Hoe krijg ik meer mensen naar mijn Website?”  en toen ging er al meteen een lichtje bij me branden, SEO! (Search Engine Optimalisation.) Dus toen ben ik daarover gaan lezen, en ik zou een boost kunnen geven aan mijn SEO door plugins te downloaden.
Natuurlijk wilde ik dit meteen doen! – Echter kwam ik er al snel genoeg achter dat www.xtraverdienen.wordpress.com geen toegankelijkheid heeft tot plugings…

Dus ik ben verder gaan googlen, en wat blijkt nou? Ik moet toch echt een eigen website domein aanschaffen om zo plugins te kunnen downloaden die weer mijn SEO verbeteren en dat ik dan meer traffic krijg op mijn website waardoor ik uiteindelijk dus makkelijker in aanmerking kom door Google AdSense, snap je?

Dus…  www.journey2success.nl was born!

Omdat het nu toch allemaal weer net een beetje anders werkt ben ik dus nog volop bezig om alles uit te vogelen hoe het werkt met alle plugins en de functies van WordPress zelf (wat alleen het CMS (Content Management System) is.

Ik kom snel met meer informatie!

Vragen/Advies/Tips/Trucs/etc. Altijd welkom mensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *