www.journey2ucces.nl – Mijn nieuwe website!

Zoals ik gisteren in mijn eerste nieuwsbericht al had geschreven, wil ik mijn weg naar succes met jullie delen oftewel mijn journey 2 success. Nu klink ik heel optimistisch (en dat ben ik ook!) maar het kan natuurlijk ook helemaal mis gaan, dan weten jullie natuurlijk hoe het niet moet!

Ten eerste houd ik van schrijven en heb ik voorheen in mijn studie jaren vakantie blogs gemaakt als ik voor meerdere maanden in het buitenland verbleef, en dit werd als leuk en grappig ervaren.  Maar zodra ik weer in de lage-landen was dan stopte ik abrupt met het schrijven van blogs en dat vond ik jammer.

En wat doe je dan? Juist! Dan begin je opnieuw waar je plezier in hebt.

Ten tweede heb ik een grote motivatie/verlangen om te kijken of ik deze blog (en toekomstige website) zo succesvol kan maken dat ik er een paar leuke centjes aan kan verdienen! Zou dat niet super zijn?? – Ik hoor je al denken, ja-ja daar heb je weer een dagdromer… Misschien heb je gelijk, maar he, wie niet waagt, wie niet wint!

So what’s up!?

De laatste dagen ben ik druk bezig geweest met het bestuderen over de kracht van WordPress, waar je rekening mee moet houden en een beetje wat de do’s & dont’s zijn.

Natuurlijk wil ik zo snel mogelijk bezoekers op mijn website, echter zal dit niet makkelijk worden en moet je veel geduld hebben. De enige manier om dit voor elkaar te krijgen is eigenlijk vrij simpel –> Bloggen, schrijven en een beetje dromen!

Hang on tight, more blogs incoming!

 

Journey2success affiliate marketing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *