Welkom iedereen, welkom op www.journey2success.nl

Jullie zijn zojuist aangekomen op mijn nieuwe blog en tevens mijn eerste blog.
Mijn naam is Petrus Maria en ik ben 25 jaar. Mijn roots liggen in Zuid-oost Brabant maar hedendaags ben ik te vinden in Amsterdam.

Wat voor persoon ben ik?
Gewoon doodnormaal eigenlijk haha, maar bij uitstek een niet typische Brabander, ik houd van avontuur, reizen, cultuur, sport en handelen (toekomstig work-aholic! ;) )

Wat voor leesvoer ga ik jullie aanbieden?
Een combinatie van Lifestyle/Reizen dagelijkse problemen/oplossingen maar het belangrijkste van deze blog is dat jullie kunnen gaan meelezen met hoe ik geld wil gaan verdienen met deze blog en toekomstige website. Hopelijk gaat er veel interactie plaatsvinden zodat ik jullie kan helpen en/of jullie mij.

Dus veel lees plezier!

Idee, motivatie, opbrengsten!

Idee, motivatie, opbrengsten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *